Näemmä minäkin olen kellomonstereiden suosiossa. No, vaivaiset viisi kommenttia. On ohjeetkin - suunnilleen että poista ne. Voi myös asettaa kirjainvarmenteen. Voi, osaisivatkohan pienet kommentaattorini käyttää sellaisia.

Kotona on kylmä. Ja ihmisiä on paljon, ja jotenkin on ja on, vaikka olisi eri huoneessakin (huoneita täällä ainakin on). Ja on ikävä ihmisiä ja on tylsää ja kurjaa ja tuntuu ... ikävältä, hmm. Tämä on oikeastaan ihan kamalaa. Ja tämähän on sentään koti ja kaikkea ja mitä tapahtuu.

Lisäksi en nyt ehkä oikein kuitenkaan kestä itseäni ja olen aika rasittava ja kamala ja hankala ja keskustelukyvytön ja muuta hauskaa.
Haluan joululahjaostoksille mutta vihjailujani ei huomioitu. Sen sijaan saan mennä muuttamaan nuotteja kirjaimiksi, jee. (Oikeastaan käskettiin tehdä se jo aika kauan sitten, ja yhyy ihan kuin enää muistaisin mikä mikäkin on...)

...

Kävin ostoksilla. Kamalan kamala kauppa, anteeksi niille jotka pitävät siitä (Vilma asuu sen lähellä, muistan kuulleeni). Ostin jotain ja ahdistuin ja se oli ihan huono. Enkä osaa ja argh minulla on ikävä ihmisiä ja kaikki on kurjaa ja haluan ostaa lahjoj.
Tulen surulliseksi kun ajattelen Clausia, tai ennemminkin sitä ettei sen kaupunkia ole.

Enkä pidä itsestäni. Vaihtelua.