Haluun nyt kertoa teille kaikille jännän kengurujutun jonka kuulin kai viime mafiassa ja jonka n. kaikki on varmasti jo kuulleet mutta ei se mitään koska minusta se on tosi söpö, ja se menee näin: olipa kerran lentosimulaatio, joka simuloi Australiaa jeejee. Sitten kun sen eeppisiä hienouksia esiteltiin ihmisille, päätettiin näyttää miten hienosti lentokone osaa esimerkiksi hajottaa kengurulauman (arvatenkin koska ei siinä maisemassa kumminkaan muuta ollut, ja hajottamisella tarkoitan sitten lauman hajaantumista eri suuntiin, en kenguruiden paloittelua). No, kengurut hajaantuivat siististi, suunnistivat läheisen kukkulan taakse ja... ampuivat lentokonetta ohjuksella!

Kiitos.


(Tässä on vielä kuvamateriaalia kengurusta. Taidokas kuvankäsittely (jos löydätte siitä muka jotain valitettavaa, en sitten osaa käyttää tuota ohjelmaa kovin-hyvin-ihan-vielä) on käsialaani, kuva itsessään ei. Se oli internezeistä, tarkalleen täältä, ja on varmaankin maailman toiseksi siistein asia (siis edellisen kengurukertomuksen jälkeen, toki), käykää ihmeessä.)

Kengurut ei ole edes niin pelottavia otuksia kuin murmelit (tää oli sitten intertekstuaalinen viittaus!), joten aina kannattaa.