No mitä sitten muka on jos ei sosiaalipornoakaan.

Linja-autossa: poika, tyttö. Tyttö kysyi, tietääkö poika mikä on kätevin busireitti sinne missä asuvat, kun asuvat ihan lähekkäin. Poika ei tiennyt, kun oli vasta muuttanut... kuten tyttökin. Samalta seudulta vieläpä. Sitten vertailivat yhteisiä tuttujaan ja hämmentävän yhtenäisiä jatkosuunnitelmia ja juttelivat pääsykokeista ja ylioppilaskirjoituksista.
Aww.

Kävin tänään myös shoppaileeeen! (Koska teitä hullusti kiinnostaa.) Ärsytti kaikki joten lähdin kirpparille. Ostin kiliseviä juttuja ja vähemmän kiliseviä juttuja ja Star Wreckin ja maailman kauneimman ja epäkäytännöllisemmän laukun. Ja ehdin seuraavalle luennollekin!

Viikonvaihteessa katsoimme American Beautyn. Ihan jeeskiva leffa (vaikka se ah-niin-söpö-naapurinpoika oli hullunahdistava kun koko ajan pelkäsin että siitä paljastuu Karmea Salaisuus), mutta että se loppu oli ärsyttävä. Hirveä moraalisaarna ja päälle vielä kerrotaan että et ymmärrä tätä. Hitostakos ne sitä tietää.

Voi että maailma on kaunis! On ihan kevätkin ja kaikkee siistii. ♥

Graffiti! (Näitä on paljonkaikkialla, ajattelin ehkä joskus kuvata muitakin, ja kenties hankkia tästäkin säädyllisemmän kuvan.)