Bongasin kerran yliopistolla ilmoitustaulun, ja siitä kaikkia jännittäviä asioita (monissa puhuttiin Jumalasta, tässä nimenomaisessa hyvin korrektisti ei!), joita katselin pitkään, no, ainakin jonkin aikaa. Otin myös mukaan pienen liuskan, jossa mainittiin eräs asia...

Nimittäin url! Koska ette kuitenkaan näe lukea sitä kuvasta (lähinnä koska se ei ole kokonainen), tarjoan sen teille linkkimuodossa! (Kävin nimittäin tarkistamassa sisällön.)  Se on ihan hauskanoloinen, jännästi saa jopa tykkäillä asioista niinku facebookissa parhaimmillaan.

Muitakin mainioita asioita on niillä ilmoitustauluilla joskus. Kerran oli kommunismibileiden mainos. Siitä minulla ei harmi kyllä ole kuvaa, mutta korvaukseksi tarjoan kuvan punatähtikoppahatusta, koska en jaksanut muistaakseni tehdä merkintää siitä kirpputorikierrokselta, jolta kyseinen kuva tarttui mukaan. (Harmi kyllä vain kuva! Käteistä ei ollut tarpeeksi hattuun, ja ahdisti muutenkin liikaa hinta.)

(Kuva otettu puhelimen laadukkaalla järjestelmäkameraa vastaavalla kapineella (jos ette tajua, ette vain ole nähneet oikeita linkkejä), ja taidokkaasti rajattu paintilla. Se luultavasti näkyy. No, ei minulla nyt muutakaan ole... (Saisi kyllä olla. Hitto tuota paintia.))

Nyt vähän ahdistaa etten ostanut.