Tänään on päivityspäivä.
Ole myös siivoillujt vähän ihmisten tuloa varten ja osallistut organisointiin saman asian tiimoilta. Lisäksi olen hiukkasen jutellut ihmisten kanssa ja huomannut ne ihaniksi.

Paistoi aurinko kun kävelin bussipysäkille. Aika lämpimästi. Tuli kuuma, kurkku kuivui. Olisi pitänyt ottaa juotavaa. Vaikka piti olla kiire, pysähtelin muurahaispesillä (niitä on paljon ja isoja). Jatkoin matkaa nopeasti, kun näin, miten valtavia ne olivat ja osa kulki ihan lähellä jalkojani. Kai ne olivat vähän sellaisia kuin sisällä.
Olin sitten kuitenkin pysäkillä kymmentä minuuttia ennen bussia. Lueskelin hetken, ja kaikki seudun kärpäset pörräsivät kimpussani (itse asiassa tarkemmin ajatellen pitävätkö ne banaanista? Reppuni löyhkää sille). Hätistelin niitä huivilla ja kuuntelin kun nuoret äidit juttelivat.

Vaikka panikoin puolet matkasta jatkoyhteyteen ehtimistä, olin jälleen pysäkillä ennen bussia (se kyllä oli ihan vieressä, mutta vaihtoi matkareittitietoja). Siinä bussissa olikin sitten mukavampaa, kun ei ollut kiirettä.

Kotona on hassua olla. Minut on hyväksytty opiskelemaan graafista suunnittelua Lempäälään, se on aika kivaa. En ole ollenkaan varma, että esimerkiksi haastattelu meni niin hyvin... mutta hyvä kuitenkin.

Minussa on paljon kissan jättämiä naarmuja ja käteni kutisevat. Perustin taas yhden blogin. Matti nukkuu jo, ja minä tahtoisin lukea sitä kirjaa jolla on kaunis nimi jota ihan en muista.

Monet ihmiset ovat ihania.