No niin. Olen tapellut ulkoasun kanssa koko illan... tai ainakin jo muutaman tunnin. Kun en sopivaa valmispohjaa itselleni löytänyt, päätin väkertää oman. Opinpahan taas kuvankäsittelyohjelmastanikin uusia asioita. Ja en mitenkään vanno, että tämä olisi se lopullinen... ainahan siinä on kaikkea muuta pientä muuteltavaa. (Pohja perustuu täällä valmiina olleeseen serenity-malliin.) Kuva on minun. Pullo tosin ei ole.
Voisinhan nyt taas sanoa etten argh ole taaskaan saanut mitään aikaan, koska en ole vieläkään puhtaaksikirjoittanut viimeisintä luentoa (josta voisi kuvitella ettei olisi niin vaivaa, koskapa lahjakkaasti myöhästyin kyseiseltä luennolta tunnin; silti tekstiä on jotenkin yhtä paljon kun niiltä kokonaisilta luennoilta). Toisaalta edes kirjoitin yhden pätkän luentopäiväkirjaa, ja tein älytöntä pohjaprojektia, joten kai voin sanoa edes jotain tehneeni.

Aamulla samaan bussiin tuli äkisti kymmenittäin päiväkoti-ikäisiä mukeloita. Ensin oli hiljaista, tyhjää ja rauhallista, ja sitten niitä oli kaikkialla. Tietyllä tapaa meni se rauhallisehko täällähän-on-ihan-nätit-maisemat -olotila (johon orientoin itseni koska menin vähän väärällä bussilla ja jouduin kävelemään pidemmän matkan koululle). Toisaalta silloin oltiin muutenkin jo kunnolla kaupungissa (ja yhä tuskaisen kaukana oikeasti pysäkistä, kuten saatatte uskoa).
En ole koskaan istunut ruuhkabussissa sellaisessa paikassa. Nytkin tuntui siltä että mieluummin olisi voinut seisoskella jossain. Yhh.

Kävin kirjastossakin tänään. Yritin löytää kirjoja druideista ja dryadeista. Ensimmäisistä jotain pientä löytyikin, jälkimmäisestä... no, ei oikeastaan mitään. Lisäksi tutkiskelin kirjoja Antiikin mytologiasta, mutteivät vakuuttaneet niin paljoa että olisin tuonut nekin kotiin. (Minulla on lainassa jo muutama, jotka eivät kerro sitä mitä haluaisin.) Sitten löysin myös kirjan intiaanien uskonnoista! Se vaikutti kiehtovalta, joten sen toin mukanani. Ja jonkun hämärän samanismi-kirjan myös, joka on todella vanhan näköinen (ja vanha se taisikin olla).
Lainasin vain yhden romaanin. Luinkin sen itse asiassa jo, mutta en nyt taida puhua täällä siitä... josko muualla (oikeastihan syy siis tietysti on se, etten kehtaa myöntää lukevani muuta kuin fantasiaa).
Sitä kuitenkin jäin miettimään, että mikä sellaisen kirjan kohderyhmä on? Nuoret, jotka haluavat tietää onko protulla kivaa ja sitten lukevat romaanin sen iloista? Nuoret, jotka haluavat fiilistellä? Nuoret, jotka haluavat lukea ernunuorista?

Nojaa. En silti usko leirin olleen niin vaikuttava kokemus; tai ehkä se on juuri niin kuin kirjoissa mainitaan, että leirillä ollaan yhtenäisiä mutta ei niihin sitten oikeasti pidetä yhteyttä. Harmi oikeastaan. Pidin niistä.
Tai ehkä olen vain liian vanha!

Lisäksi en edelleenkään halua puhua tarinastani, joka ei ole tänään saanut juuri lainkaan jatkoa ja josta en vieläkään ole ihan varma, vaikka juoni- ja tapahtumarunkoja on. Täytyy nyt katsoa.

Ja pian on nanowrimo. Minulla on miljoona ideaa jotka ovat huonoja ja joissa ei ole tarpeeksi viiteenkymmeneentuhanteen sanaan. Sitten on se yksi josta ei pitänyt tulla nano, ja johon en ole vielä ehtinyt tarpeeksi perehtyä... ja olen päättänyt täyttää ensi jakson kursseillakin. Itse asiassa niille ilmoittautumista pitäisi nyt mennä tutkimaan, joten... kauniita unia. (Itse asiassa myös nukkumaan pitäisi mennä jotta ehtisi luennollekin ajoissa.)

PS. Oma netti on nyt täällä. Aamulla se ei toiminut koneellani, mutta nyt jo kyllä. Ainakin tällä hetkellä toimii, ja ... onhan oma aina oma.
Koneeni antaa minulle kiukkuisia sähköiskuja. Ehh.