Joistain elokuvista vain tietää heti alussa, että niitä tulee rakastamaan.

Uusin Harry Potter ei kuulunut niihin. Itse asiassa siinä iski jo heti alussa pelko siitä, että koko elokuvaa tulisi inhoamaan. [älä lue jos et halua spoilaantua] Asiaa eivät parantaneet tyhmät lamput, jotka olivat ehkä puolet elokuvasta päällä. Elokuvassakaan mikään ei parantanut sitä. Erityisesti ei alun tyhmät lentävät kuolonsyöjät tai Harry Potter iskemässä naisia.

Ei se kuitenkaan niin huono ollut. Kaiketi. Tai no, kuten Matti sanoi, se oli paska. Oletin jotenkin että se olisi ihan perusnäppärä ja kiva elokuva, mutta... ei. No, jaa. Tulipahan nähtyä, ja pian muistan siitä vain hyvät puolet. (Sitä paitsi siinä mainittiin Regulus Musta. ♥)
[spoileri loppu]

Seura oli kuitenkin hyvää. Ja matkustettiin jollain eeppisellä bussilla joka kiersi maailman hämärintä reittiä (ja olisi ollut oikeasti aika hyvä jos oltaisiin oltu menossa siihen toiseen elokuvateatteriin).
Elokuvan jälkeen tapeltiin ruoasta. Ei vielä ihan oikein toimi tämä, mutta... ehkä joskus. (Tai toimii, silloin kun ruokaa vain ilmestyy & sitä syödään, ilman mitään lol keskusteluja.)

Tänään leivoimme kakun! Se oli suklaakakku. Matti valitti kuorrutuksen palaneisuudesta, mutta hyvää se kuitenkin oli. Siihen asetettiin 23 kynttilää, ja sitten Emli puhalsi ne! Kaikki! Kerralla! (Hyvää syntymäpäivää, kulta.)