Yhyy miksi ihmisillä on kymmenen muovikassia kun vähemmälläkin pärjäisi, onko se jokin statuskysymys että mitä enemmän sen parempi, ja miksi niitä on ihan kaikkialla ei voi olla se niin siisti juttu. (Kävin tarkistamassa kirjakaupan alennusnettisivut eikä siellä ainakaan ollut mitään niin siistiä että vakuuttaisi minut kaupungillelähdöstä, joskin noita toki voisi tilata netistäkin.)

Lähikuva! (Oli muuten vaikeaa saada tällaista kuvaa kasseista, kun jostain syystä vaihteeksi juuri kun yritin ne alkoivat kaikki kipittää lujaa vastakkaiseen suuntaan.)

Kävimme eilen kirpputorilla, joten Matti oli varsin väreihinsopiva keltaisen ostoskassinsa kanssa. Sitten se tosin halusi kiireesti kotiin jottei tulisi sotketuksi Stockmannin asiakkaisiin!

Mutta ei se mitään. Tapansa kullakin. Ja varmaan nuo muovikassit ainakin olivat kestävämpiä kuin se jossa omat ostokseni kuljetin... (Sain kantaa ne lopulta kotiin ihan ilman mitään kassia, eikä ilmaantunut mistään herrasmiestäkään auttamaan vaikka jollekulle kuulemma niin oli käynyt!)

Lienee myös aika läpinäkyvää (heh-heh) mitä ostin. Niistä syntyvä ruokakin oli yllättäen aika säälittävää, kunnes Emli tuli pelastamaan sen.