Ärsyttää, ehkä vähän. Heräsin aamulla ja tulin kouluun - huomatakseni että luentosalin ovessa on lappu, jonka mukaan luento on peruttu! Onpa hienoa. Sitten käytiin tietokonekaupassa tarkistamassa että juu, akkulatarit on helvetin kalliita, ja sitten tultiin tietokoneluokkaan ja tämä näppis pitää kamalaa meteliä. Yh.
Ei muutenkaan ehkä mikään maailman paras aamu, ehkä taas ärsyttävämpiä vähän aikaan, mutta ei siitä nyt enempää. Tämä kone sentään toimii jotenkin... *kopuuttaa puuta*
Mutta ei sillä, en ole ollut aamuisin hirveän väsynyt, huolimatta epätoivoisista vuorokausirytminkääntöyrityksistä... hmm, lauantaina ja sunnuntaina nukkumaan puoli kuudelta aamulla. Sunnuntaina nukuin ihan kivasti päivän valoisan osan ohi, mutta maanantaia piti olla koulussa. Okei, ehkä sitten vähän väsytti, mutta oikeastaan ei.

Olen tässä aloitellut kummallisen bändificin lukemista, eeh. En oikeastaan tiedä miksi, mutta se ei ollut se mitä minun piti sanoa. Kai. Ihan söpöltä se kumminkin vaikuttaa, tai jotain.
Aika jännää, että on aikaa jollekin sellaiselle kuin foorumeillekin.

Olin kuitenkin sanomassa, että sisäistin juuri jokin aika sitten, että minun ei ole pakko inhota kaikkea! Ei edes kaikkea sitä, mistä aiemmin en ole pitänyt. Voin ihan totta muuttaa mielipidettäni, ja minun ei tarvitse ajatella että nyt en hitto pidä tuosta niin en pidä.
Ihan mielenkiintoinen oivallus, omalla tavallaan. Toisaalta kai aika, eh, arkinen. Mutta silti! Minun ei tarvitse suhtautua kaikkeen samoin, ja oikeasti voisin jopa yrittää pitää jostain mistä ennen en pitänyt, ei kai siitä liikaa vaivaa olisi ja sitten voisi olla kivaa.

Olin myös kysymässä siitä, että miten musiikkia tulee kuunnella? Minusta alkoi tuntua, että sitä kuuluu kuunnella kuulokkeilla; jos kuuntelee kaiuttimista, pääsee itsen ja musiikin väliin liikaa kaikkea häiriötä ja muuta hankalaa, eikä pysty kuuntelemaan ja keskittymään.
Tietysti se on eri asia, jos musiikki on vain taustaäänenä tai sitä kuunnellaan porukalla... tai kai ne ovat samoja asioita.

Olenko koskaan maininnut, että hyrisen keskittyessäni? Tämä on aika hiljainen tietokoneluokka...
En muuten käy täällä usein (tarkoittaa tässä tapauksessa tietokoneluokkia yleensä, ei vain tätä).

Uskaltaisinkohan käynnistää mesen? (Ei nyt sillä, että koneella tähän aikaan ketään olisi.)

2092464.jpg
(Koulun kuvankäsittelyohjelmalla leikittyä. Ää-ä. Osaanenkohan tätäkään käyttää.)